Kaljasjärven yöjuoksu

42. Yöjuoksu juostaan torstaina 22.6.. Tuttuun tapaan kuntosarjalaiset voivat lähteä kierrokselle oman aikataulun mukaan klo 18-21. Yhdeksältä lähtöviivalle asettuvat kilpasarjalaiset. Yöjuoksun tiedotusta ja fiilistelyä voi seurata facebookissa yhteisössä Kaljasjärven yöjuoksu.

Muistilista osallistujille v. 2023:

  1. Ilmoittaua voi ennakkoon sähköpostilla hauusikartano@gmail.com (Kirjoita viestikenttään kaikkien osallistujien nimet ja puhelinnumerot sekä ”kilpasarja” nimen perään osallistuessasi klo 21 yhteislähtöön.) ja maksamalla osallistumismaksu Kodisjoen Kaikun tilille FI64 5630 2840 0002 62. Viimeinen ennakkoilmoittautumispäivä on 18.6.2023.
  2. Tapahtumapäivänä ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake ja maksamalla osallistumismaksu ilmoittautumispisteessä. Osallistumismaksu on 18€/osallistuja, JK 16€. (kortti esitettävä maksettaessa! muutoin alennusta ei myönnetä). Maksuvälineenä käyvät käteinen tai ePassi.
  3. Saavuthan paikalle vain terveenä.
  4. Suosi kimppakyytejä parkkipaikkojen riittämiseksi.
  5. Noudata liikenteenohjausta paikalle saapuessasi. Varaudu odottamaan, sillä liikenne voi ajoittain ruuhkautua.
  6. Huolehdi käsihygieniasta ja nestetankkauksesta.
  7. Take away-kahvilasta voi ostaa mm. kahvia, teetä, limua, kivennäisvettä, karkkia, suklaata, pullaa, lettuja ja makkaraa. Hinnat 1€ – 4€, maksu käteisellä.

Yleiset ohjeet

Yöjuoksu juostaan joka vuosi juhannuksen aatonaattona.

Kuntoilijat voivat kiertää kalkkiviivalla ja opastenuolin merkityn, noin 12,5 kilometrin pituisen reitin Kaljasjärven ympäri kello 18-21. Kuntoilutapahtuman huipentumana klo 21:00 reitille starttaa kilpajuoksijoiden kuuma sarja. Kuntoilijoille ei ole järjestettyä ajanottoa -etenemistapakin on vapaa. Esimerkiksi pyöräily ja sauvakävely ovat mahdollisia. Kilpasarjassa käytetään kilpailunumeroita, aika otetaan käsiajanotolla järjestäjän toimesta.

Yöjuoksun keskuksena toimii Kodisjoen rantasauna (Kaljasjärventie 135), joka sijaitsee Kaljasjärven rannalla noin kolmen kilometrin päässä Kodisjoen keskustasta Ihodeen päin. Paikalle on opastus.

Kaljasjärven yöjuoksun kuntosarjaan sekä kuumaan sarjaan ilmoittaudutaan paikan päällä. Vuodesta 2021 alkaen suositellaan ennakkoilmoittautumista. Osallistumismaksuun (18 euroa) sisältyy mitali, mehu sekä osallistuminen arvontaan. Juoksun jälkeen voi rentoutua saunomalla ja uimalla sekä nauttimalla puffetin antimista.

Mikäli saavut rantaan klo 20 tai myöhemmin, kannattaa parkkeeraukseen varata hieman ylimääräistä aikaa. Parkkipaikoilla on opastajia, jotka neuvovat vapaiden paikkojen löytämisessä.

Mikäli haluat maksaa osallistumismaksun etukäteen (esim. jos työnantaja maksaa juoksuporukan osallistumismaksut) niin laitathan asiasta sähköpostia viimeistään 17.6. osoitteeseen hauusikartano(at)gmail.com.

Arvonta

Osanottomaksun maksaneet osallistuvat palkintojen arvontaan. Arvonta aloitetaan heti kuuman sarjan lähdön jälkeen, noin klo 21:10. Lunastamatta jääneet palkinnot ovat noudettavissa sovitusta paikasta 30.6. saakka, tämän jälkeen palkinnot siirtyvät järjestävälle seuralle. Noutopaikasta ilmoitetaan Kaikun www-sivuilla.

Geokätköjä

Reitillä on yksi järjestäjien ylläpitämä geokätkö. Kätkön koordinaatit ovat: N 61° 01.090 E 021° 39.210

Kohde on Kaljasjärveä kiertävän reitin varrella. Kätkö johdattaa kadulle, jota ei kartoista löydy. Lataamalla puhelimeen Geocaching-sovelluksen voit bongata muitakin reitille sijoittuvia geokätköjä.

Lisätietoja
Hanna Uusikartano
hauusikartano(at)gmail.com
050-3746779

Pelastussuunnitelma

Kaljasjärven yöjuoksun pelastussuunnitelma (päivitetty 20.6.2022).

Arkisto

Kodisjoen Kaiku ry:n hallitus on päättänyt, että Kaljasjärven Yöjuoksu on peruttu kesältä 2020.

Fatbike-vuokraus oli mahdollista vuonna 2019, katso lisätiedot!